Connie Visser

Mijn naam is Connie Visser. Vanaf juni 2014 ben ik in Boxmeer werkzaam bij diëtistenpraktijk Astrid Holweg.

Ruim 15 jaar geleden ben ik als diëtist begonnen bij de thuiszorg in Arnhem. Daar heb ik veel ervaring opgedaan met het geven van adviezen bij volwassenen en kinderen met overgewicht, diabetes mellitus, hart- en vaatziekten, COPD, ondervoeding, maag- en darmklachten en voedselovergevoeligheid.  Ik sta voor u klaar om u te begeleiden naar een voor u gezond voedingspatroon. Daarbij houd ik er rekening mee dat eten ook leuk en lekker blijft. Samen kijken we hoe we de voeding het beste aan kunnen passen, waarbij ik rekening houd met uw persoonlijke situatie. Met al uw vragen over voeding en dieet kunt u bij mij terecht. Samen gaan we kijken waar de knelpunten in de voeding liggen en waar u tegenaan loopt bij de verandering van uw voedingsgedrag. Ik denk mee om oplossingen te vinden en motiveer op een positieve manier zodat u uw doelen kunt bereiken. Op woensdagen houd ik spreekuur  bij advies & bewegingscentrum Maassen. Een dag in de week ben ik ook werkzaam in huisartsenpraktijk Wijchen-Zuid.

Mijn specialisaties zijn:


In Boxmeer werkt dietist Connie Visser iedere woensdag met veel plezier in Beweeg & AdviesCentrum Maassen. Iedereen woonachtig in Boxmeer en omstreken is hier van harte welkom.

Als u een afspraak hebt mag u plaatsnemen in de wachtkamer. Indien Connie vakantie heeft, zal Astrid Holweg haar waarnemen.