Naomi Stobernack

Mijn naam is Naomi Stobernack-Zitter. Sinds maart 2019 ben ik werkzaam in de praktijk van Astrid Holweg. Direct na mijn afstuderen aan de HAN in Nijmegen (2008) ben ik aan de slag gegaan als diŽtist.

Ik ben begonnen met werken bij mijn stageadres in Veenendaal in een zelfstandige praktijk. De afgelopen 6 jaar heb ik in Noord-Brabant gewerkt, eveneens in een eerstelijns praktijk. Het fijne aan mijn werk is de afwisseling door de brede groep cliŽnten die ik zie: van jong tot oud, overgewicht tot ondergewicht, maar ook diabetes, hoge bloeddruk, verhoogd cholesterol, maag-darmproblematiek, lactose-intolerantie, COPD, zwangeren en sporters.

Als diŽtist focus ik me graag op de mogelijkheden in plaats van beperkingen: ik denk mee in praktische oplossingen voor voedingsvragen/-problemen en vind het belangrijk dat iemand zich hierin gesteund en gehoord voelt. Ik bied graag begeleiding op een positieve, motiverende manier. Aanpassingen maken in de voeding moet namelijk niet als streng diŽten voelen, maar als een prettige verandering in leefgewoonten die ook op de lange termijn goed vast te houden zijn.

Buiten mijn werk om ga ik vaak het sportieve pad op: ik doe aan klimmen (zowel in de klimhal als buiten op de rots) en hardlopen. Daarnaast heb ik een voorliefde voor muziek, van gewoon lekker muziek luisteren tot concerten bezoeken en zelf muziek maken.

Mijn specialisaties zijn:

Ik ben aanwezig op maandagavond en zaterdag bij Fyzik in Wijchen. Indien Astrid en Connie met vakantie zijn, neem ik voor hen waar.