Werkwijze

Hoe jij je voelt

Je hoeft niet te vrezen dat je op een streng dieet wordt gezet. Ik laat je graag zien hoe je lekker en toch gezond kunt eten. Binnen je eigen mogelijkheden en wensen. In het eerste consult, dat ongeveer een uur duurt, bespreken we je wensen en verwachtingen.

Behandelplan

Om zoveel mogelijk rekening te houden met je persoonlijke situatie verzamel ik informatie over je medische geschiedenis, klachten, voedingsgewoonten en persoonlijke omstandigheden. Samen stellen we een behandelplan op met haalbare doelen.

In de vervolggesprekken (15 tot 30 minuten) begeleid ik je bij het opvolgen van het (dieet)advies en evalueren we het behandelplan.

Kwaliteit

In Nederland is de opleiding tot diŽtist wettelijk geregeld. Daarbij is het recht op het voeren van de titel van diŽtist voorbehouden aan mensen die de HBO-opleiding voeding en diŽtetiek hebben afgerond.

Astrid Holweg werkt conform de richtlijnen artsenwijzer diŽtiek. Ook is Astrid Holweg aangesloten bij de Nederlandse Vereniging van DiŽtisten en Stichting Kwaliteitsregister Paramedici.