Roos Hollander

Mijn naam is Roos Hollander. Per februari 2020 ga ik als diëtist aan de slag bij de praktijk van Astrid Holweg.

 

Ik ben geen vreemde in de praktijk van Astrid Holweg, van september 2019 tot en met januari 2020 heb ik hier mijn afstudeerstage mogen doen. Direct nadat ik mijn diploma behaalde, kreeg ik de mooie kans om aan de slag te gaan als diëtist in de praktijk van Astrid.

 

Voor ik aan de opleiding Voeding & Diëtetiek begon, was ik werkzaam als gespecialiseerd pedagogisch medewerker in de kinderopvang. Na mijn drie jarige opleiding ben ik hier één jaar werkzaam geweest. Omdat ik de uitdaging in dit beroep miste, besloot ik door te studeren in de richting waar één van mijn grootste passies ligt: voeding en gezondheid.

 

Als diëtist zijnde vind ik een persoonlijke aanpak erg belangrijk. De weg naar een gezond voedingspatroon is overigens voor iedereen anders en er zijn meerdere manieren om dit te bereiken. Daarbij vind ik het belangrijk om mee te geven dat gezonde voeding ook erg lekker kan zijn en help ik je graag mee om het een leefstijl te maken.

 

Buiten mijn werk als diëtist om sta ik graag in de keuken om nieuwe recepten te proberen, doe ik aan krachttraining en kan ik erg genieten van een festivals en reizen.

 

Mijn interesses liggen voornamelijk bij:

Kinderen, maag-darm problematiek, voedselintoleranties- en allergieën, overgewicht en ondervoeding.

 

Op dinsdagavond en één keer in de maand op zaterdagochtend ben ik aanwezig bij Fyzik in Wijchen. Daarnaast zal ik op dinsdag en woensdag gaan werken bij JVT Mondzorg voor kids, in Oss en Cuijk.

Roos Hollander