Isagenix

 

Sinds mei 2020 werk ik met Isagenix. Daarom wil ik jullie hier meer over vertellen. 

 

OVER ISAGENIX

 

Mijn doel is om je te leren, te stimuleren en te ondersteunen om gezonder en fitter te worden. Meer energie, je beter voelen in je lichaam en duurzame, gezonde gewoonten ontwikkelen. 

Dit doen we door het maken van de juiste keuzes in eten en drinken. Soms heb je hiervoor wat extra ondersteuning nodig.

De Isagenix producten beïnvloeden je lichaam op 3 manieren: 

  1. Balans creërenHet voelt alsof alle cellen in je lichaam wakker worden geschud en beter en effectiever gaan samenwerken. 
  2. Ontgiften: Alle schadelijke onzuiverheden, die voorkomen dat de processen in je lichaam optimaal functioneren, worden geleidelijk en volledig uit je lichaam verwijderd. Je lichaamscellen worden geactiveerd om energie te metaboliseren, maar uiteraard ook om vet te verbranden en spiermassa op te bouwen. 
  3. Voeden: We hebben het beste voor het laatst bewaard. Met dit systeem krijgt je lichaam alle voedingsstoffen, mineralen en krachtige plantaardige ingrediënten die het nodig heeft om te functioneren, maar die vooral je lichaam gezond houden. 

Ieder product heeft zijn eigen unieke ingrediënten en werking, daarom vertellen we graag meer over onze belangrijkste producten: 
 

DRINKS

Ionix Supreme

Een dagelijkse botanische tonic met krachtige kruiden en voedingsstoffen en een mix van B-vitamines om de algehele gezondheid en het welzijn te ondersteunen. 
• Ondersteunt energie 
• Ondersteunt de lichaamsfuncties 
• Draagt bij tot de bescherming van cellen tegen oxidatieve stress

 

Nourish for Life

Een natuurlijke bessen gearomatiseerde drank mix met een mengsel van B-vitamines die helpen om functies van het lichaam te ondersteunen, verminderen vermoeidheid en lusteloosheid en dragen bij aan de normale energie-opbrengst metabolisme. 

 

 

SHAKES

Isa Pro

De perfecte eiwitboost op elk moment van de dag. 
• 18 gram hoogwaardig wei-eiwit concentraat 
• Geweldige post-workout shake 
• Beschikt over een volledig vertakt aminozuurprofiel

 

 

IsaLean ™ Shake

IsaLean Shake is een uitgebalanceerde maaltijdvervanger met wei-eiwitten, essentiële koolhydraten, vetten, vitamines en mineralen.

 

SNACKS

IsaDelight

Individueel verpakte, schuldvrije chocolade die groene thee, aminozuren, antioxidanten en B-vitaminen bevat.

 

 

 

IsaLean ™ Bar

Een IsaLean Bar is een handige eiwitrijke snack; perfect om  te consumeren na een training. Het is ook een geweldig alternatief voor ongezonde snacks.

 

 

 

Isagenix Snacks

Isagenix Snacks is een belangrijk onderdeel van het Isagenix Voedingsprogramma en bevat:
• Een balans van hoogwaardige wei-, melk- of plantaardig eiwit, koolhydraten en vet om je lichaam te voeden. 
• Chroom om je metabolisme te ondersteunen en de normale bloedglucosewaarden te handhaven. 

 


Andere producten

E-Shot

Een handig cafeïne-shot, gemaakt met natuurlijk geproduceerde, plantaardige cafeïne met een krachtige kruidenmix. E-Shot is doordrenkt met een groot aantal gezonde ingrediënten zonder kunstmatige zoetstoffen of smaken. 

 

 

Amped Hydraat

Een verfrissende, hydraterende sportdrankmix verrijkt met vitamine C, B-complex en een unieke koolhydraat-elektrolytmix

 

 

IsaMove

Ondersteunt de natuurlijke functies van het lichaam. Een dagelijks supplement genomen voor het slapen gaan dat 200 mg magnesium combineert met psyllium en pepermunt. Magnesium helpt de natuurlijke functies van het lichaam te ondersteunen.

 

Thermo GX

Natuurlijke metabole ondersteuning.  Ondersteun het vermogen van uw lichaam om het voedsel dat u eet efficiënt te metaboliseren

 

 

 

 

 

Compromisloze toewijding aan kwaliteit

Het uitgebreide en grondige compromisloze ingrediëntenbeleid van Isagenix is opgesteld om te zorgen dat al onze producten volgens de strengste normen worden gemaakt. Alle ingredienten zijn afkomstig van leveranciers die voldoen aan onze normen voor duurzame productie. 

Biologische ingrediënten

De producten bevatten geen ggo’s en er worden biologische ingrediënten gebruikt zodat ze een optimale kwaliteit van het product kunnen garanderen. Biologische ingrediënten voldoen echter niet altijd aan onze kwaliteitseisen. Onder biologische gewassen worden gewassen verstaan die worden geteeld zonder gebruik van synthetische bestrijdingsmiddelen en kunstmest, maar dit biedt geen garantie wat betreft de zuiverheid, veiligheid of potentie. Het compromisloze ingrediëntenbeleid en sourcingproces bieden deze garantie wel. 

De zuivel ingrediënten, waaronder wei-eiwitten die worden gebruikt in de IsaLean Shakes en repen zijn afkomstig van koeien die op grasland worden gehouden in Nieuw-Zeeland, Australie en de Verenigde Staten.Er wordt op toegezien dat de dieren goed worden behandeld, buiten kunnen grazen en geen hormonen of antibiotica toegediend krijgen. 

Nourish For Life en Ionix Supreme zijn twee producten die boordevol plantaardige ingrediënten zitten. We kopen deze ingrediënten uitsluitend van leveranciers die voldoen aan normen voor de instandhouding van de bestaande biodiversiteit. Daarnaast testen we alle ingrediënten op authenticiteit, identiteit, bestrijdingsmiddelen, onkruidverdelgers en zware metalen. We doen dus zoveel als mogelijk om te zorgen dat onze producten geen schadelijke middelen bevatten. 

Het bedrijf zet zich ook in om voedselverspilling tegen te gaan en de producten duurzaam te produceren. Ze zoeken actief naar leveranciers die werken volgens internationaal erkende normen op het gebied van ethische handel, lokale boeren ondersteunen, investeren in vruchtbare bodems en die ernaar streven de biodiversiteit in stand te houden. 

Vragen en/of Persoonlijk Advies 

Heb je vragen over de producten of werkwijze? Neem een kijkje op www.astriddietist.isagenix.com  of neem contact met me op 06-30508446, What's appen mag natuurlijk ook.